Kramp in mijn hand

Sterk tintelende vingers en kramp in mijn hand
Ruim een jaar geleden begon ik heel veel last te krijgen van sterk tintelende vingers en kramp in mijn hand. Vooral ’s nachts kon ik er niet meer van slapen. In het ziekenhuis werden testen gedaan en het beste zou een operatie zijn. Het zou gaan om het bekende  carpaal tunnelsyndroom. Helaas was de wachttijd erg lang en kreeg ik een spalk aangemeten zodat ik ’s nachts weer kon slapen.
Uiteindelijk was het bijna zover dat ik geopereerd zou worden toen iemand me vertelde dat haar dochter ook extreem veel last had van dat carpaal tunnelsyndroom. Zij sliep zelfs met twee spalken. Na een behandeling door Gert Bloemberg was ze er helemaal vanaf. Ik raakte geïnteresseerd en ben me in triggerpoint gaan verdiepen. Zweverige behandelingen zie ik helemaal niet zitten maar triggerpoint is eigenlijk gewoon een fysieke behandeling. Toen heb ik Gert gebeld. Hij heeft de behandeling  duidelijk uitgelegd en kreeg ik echt het gevoel dat het de moeite waard was om te proberen.

Ik kon al na een paar dagen komen en ik heb daarom geprobeerd vóór de behandeling te gaan slapen zonder spalk maar het bleek dus dat ik dan absoluut niet kon slapen. De behandeling bij Gert duurde de eerste keer 3 kwartier en was niet pijnlijk. Gert had een goed gevoel omdat ik goed op de triggerpoints reageerde. De nacht na de behandeling heb ik weer zonder spalk geslapen en heb ik geen problemen meer gehad. Dit gaf mij een heel zeker gevoel en dat was voor mij de reden dat ik de operatie in het ziekenhuis durfde af te zeggen. Ik heb van Gert nog 4 behandelingen gehad en tot nu toe heb ik geen problemen meer.

Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb omdat een operatie ook niet zonder risico’s is en je ook een aantal weken er veel last van hebt. Bij veel mensen komt het overigens ook weer terug en moet je weer een operatie ondergaan. Als ik er nu weer last van zou krijgen dan kan ik zo weer naar Gert gaan en na één behandeling moet het dan weer weg zijn maar dat is tot nu toe niet nodig geweest. Het is inmiddels  al 2 maanden geleden dat ik de laatste behandeling kreeg en het gaat dus heel goed. Van de verzekering  heb ik ook nog bijna het hele bedrag  vergoed gekregen.  Al  met al ben ik zeer tevreden en kan ik het iedereen aanraden.

Ik ben zeer tevreden en kan ik het iedereen aanraden. 
Adri Timmer
 

Triggerpointtherapie Gert Bloemberg

Aangesloten bij: Beroepsvereniging NVST en overkoepelende organisatie RBCZ

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Parkeren in Emmen en Utrecht is gratis (in Emmen kan dat bij het gebouw of op het grote parkeerterrein, na het bezoek wordt uw kaartje afgestempeld en kunt u het terrein weer verlaten)