Problemen met mijn rug


Al meer dan 20 jaar problemen met mijn rug
Mijn probleem: Ik heb al meer dan 20 jaar problemen met mijn rug, mijn bovenlijf stond vaak getordeerd op mijn onderlijf, lopen was dan vaak slecht of niet mogelijk. Ik had een zittend beroep, ik was buschauffeur, met die combinatie kwamen er problemen, het koste mij 13 jaar geleden mijn baan. Hoe verder? Problemen gingen niet over, van huisarts naar ziekenhuis en naar de fysio, niemand kon daadwerkelijk iets vinden. ik werd er ..... van. Ik heb me dan ook de laatste tien jaar niet meer laten onderzoeken.

TOT: Mijn dochter zomaar een afspraak maakte bij Gert Bloemberg, ik er naar toe, want niet gaan vond ik niet zo leuk voor mijn dochter. Gert loopt alles even na (10 minuten) en ik krijg te horen dat enkele knooppunten van de spieren (Trigger-points) vastzitten.

2x een bezoek van een uur en twee keer een half uur om de twee weken (de laatste was een maand waarbij hij alleen mijn nek nog even deed, want op de rug was alles zacht)
Resultaat, ik loop weer helemaal rechtop, kan alles weer doen en ben helemaal gelukkig. Ik kreeg gelijk nog een advies mee wat te doen als het weer de kop opstak en actief moet blijven. De behandeling was wel even gevoelig, maar het resultaat is geweldig.

Ik loop weer helemaal rechtop, kan alles weer doen en ben helemaal gelukkig 
Goof Stigter

Triggerpointtherapie Gert Bloemberg

Aangesloten bij: Beroepsvereniging NVST en overkoepelende organisatie RBCZ

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Parkeren in Emmen en Utrecht is gratis (in Emmen kan dat bij het gebouw of op het grote parkeerterrein, na het bezoek wordt uw kaartje afgestempeld en kunt u het terrein weer verlaten)