Tarieven en vergoeding

Vergoeding

De behandeling "Neuromusculaire therapie"  wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels)vergoed als alternatieve geneeswijzen wanneer u hier een aanvullend pakket voor heeft afgesloten. De beroepsvereniging die instaat voor onze kwaliteit is de NVST en kunt u wanneer u uw zorgverzekeraar (bij twijfel) om advies vraagt benoemen. Wanneer u niet in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch tot overeenstemming te komen voor de start van een behandeltraject.

  • eerste consult (Neuromusculaire therapie) inclusief intake €60,- 
  • vervolg consult (Neuromusculaire therapie) €60,-
Onder Neuromusculaire therapie valt:
  • Triggerpointtherapie Massage / Manueel
  • Triggerpointtherapie Dry Needling
  • De bovengenoemde behandelingen gaan in veel gevallen in combinatie met oefentherapie (rek, beweeg en houdingstherapie)

Na het eerste consult worden (eventuele) vervolg consulten naar aanleiding van klacht/aandoening in overleg met u bepaalt. 
   
Na de behandeling wordt de nota via de mail naar u gestuurd door Infomedics, deze dient u dan eerst te voldoen en kunt u hem indien bij uw zorgverzekeraar.

De behandelingen "Neuromusculaire therapie" die vergoed worden uit een aanvullend pakket bij uw zorgverzekeraar staan los van uw eigen risico, daar wordt dus geen beroep op gedaan.

De praktijk valt onder de klacht– en tuchtrecht van de NVST

Triggerpointtherapie Gert Bloemberg

Aangesloten bij: Beroepsvereniging NVST en overkoepelende organisatie RBCZ

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Parkeren in Emmen en Utrecht is gratis (in Emmen kan dat bij het gebouw of op het grote parkeerterrein, na het bezoek wordt uw kaartje afgestempeld en kunt u het terrein weer verlaten)